Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για το πολύ σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση.

Το αρχικό του σχόλιο: «Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι τρεις απουσίες φαντάζουν λίγες σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Υπάρχει το υλικό να ανταποκριθούμε σε κάθε παιχνίδι. Απουσιάζουν Μποάκι, Στρούσκι και Μπράουν».

Είσαι 100% συγκεντρωμένοι στο Κύπελλο; «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο ο Άρης δεν έχει να επιδείξει πολλά. Ο μοναδικός μας τελικός είναι αυτός του 1989. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε διοργανώσεις, δεν είμαστε ομάδα με δεκάδες τρόπαια στην βιτρίνα μας. Η Ανόρθωση ήταν και παραμένει μεγάλη ομάδα, θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, είναι σημαντικό το παιχνίδι γι’ αυτούς όπως σημαντικό είναι και για εμάς».

Ο Σανέ θα είναι στην αποστολή; «Ναι έχει προλάβει και θα είναι στην αποστολή».

Γιατί δεν δέχθηκε ο Άρης να αλλάξει η ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ; «Ο Άρης δεν δέχθηκε την αλλαγή γιατί ο προγραμματισμός για κάθε παιχνίδι θέλουμε να γίνεται ανά μήνα και όχι ανά μέρα. Οι προπονητές είχαν ήδη βγάλει το πρόγραμμα και δεν θέλαμε να αλλάξουμε τα πλάνα μα επειδή θέλησε μια ομάδα η μια πλατφόρμα να αλλάξει την ημέρα».

Αν πάτε τελικό ποια ομάδα θέλετε να έχετε σαν αντίπαλο; «Εμείς θέλουμε να πάμε τελικό. Όποιος και να είναι αντίπαλος θα είναι το ίδιο, είτε Ομόνοια, είτε Πάφος FC, είτε Απόλλωνα, είτε ΑΕΚ. Εμείς πρέπει να πάμε τελικό, έχουμε σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να προκριθούμε».