Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για το πολύ σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Τι λέει το ένστικτο σου θα είναι καλό το βράδυ για τον Απόλλωνα; «Το ένστικτο στο ποδόσφαιρο δεν μετρά».

Για το παιχνίδι; «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ ανεβασμένη ομάδα όπως η ΑΕΚ αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας με κατάμεστο γήπεδο σε ένα παιχνίδι μονόδρομος. Είναι 90 λεπτά στα οποία ο Απόλλωνας πρέπει να παρουσιαστεί με πάθος και αφοσίωση και να είναι κυνικός όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για τον κόσμο; Πόσα εισιτήρια έμειναν; «Έχουν απομείνει 250 και περιμένουμε ότι θα διατεθούν μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα».

Νιώθετε την πίεση ότι πρέπει να ανταποδώσετε κάτι στον κόσμο ο οποίος δεν ένιωσε χαρές στην έδρα του; «Αυτό το επιτάσσει η ιστορία του Απόλλωνα. Η ομάδα παίζει στο νέο γήπεδο ένα χρόνο και δεν πανηγύρισε σε αυτό όπως πρέπει».

Στην υπόθεση Πέρετζ, εσείς αποδέχεστε την θέση του ποδοσφαιριστή; «Από τη στιγμή που αρνείται ότι έκανε ρατσιστική επίθεση, δεν έχουμε να πούμε κάτι. Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους και το τι δείχνει ο τηλεοπτικός φακός. Η Αστυνομία από αυτά θα κρίνει».

Αν ενόχλησε η επιστολή της ΑΕΚ για τον Μενέλαο Αντωνίου: «Είναι το χρονικό σημείο που ίσως να ήταν λίγο ενοχλητικό. Φυσικά δεν υπήρξε συνέχεια. Και εμείς ήμασταν υπέρ του ορισμού ενός ξένου διαιτητή που θα εξαφάνιζε την προκατάληψη. Είναι καλό να μην έχουμε κοντή μνήμη γιατί πολλές φορές ο Απόλλωνας αγωνίστηκε με ομάδες της Λάρνακας με Λαρνακείς διαιτητές και ουδέποτε πράξαμε κάτι τέτοιο. Θα τους εξορίσουμε, τι θα κάνουμε; Ευελπιστούμε να ανταποκριθεί ο κ. Μενέλαος απόψε. Εμείς επιλέξαμε να μην δυναμιτίσουμε την ατμόσφαιρα».