Βάσει της προκήρυξης του κυπέλλου, όποιος ποδοσφαιριστής ή προπονητής συμπληρώσει δύο κίτρινες κάρτες (ή αποβληθεί με 2η κίτρινη), χάνει έναν από τους επόμενους δύο αγώνες της ομάδας του.
Συνεπώς, 17 συνολικά ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο και όποιος δεχθεί κίτρινη στους αγώνες των προημιτελικών, θα χάσει έναν από τους δύο ημιτελικούς, σε περίπτωση βέβαια που η ομάδα του πάρει την πρόκριση. Ιδού ποιοι… κινδυνεύουν:

ΟΜΟΝΟΙΑ: –
AEZ: Σαρφό, Γιουσούφ, Χατζηβασίλης, Ε.Αντωνίου, Μιχαηλίδης.
ΝΕΑ
ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κορομά, Κονατέ, Σεργίου.
ΠΑΦΟΣ FC: Νταλίνια.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Αρτεάν, Σάντος, Βαλμπουενά.
ΑΕΚ: Σολ.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αντωνίου, Κωνσταντίνου, Κίκο.
ΑΡΗΣ: Αμπουμπακάρ.

Να σημειώσουμε επίσης ότι σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής ή προπονητής ή οποιοσδήποτε άλλος με οποιαδήποτε ιδιότητα συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών για την συμμετοχή του στον τελικό κυπέλλου, τότε αυτόματα η ποινή της μιας αγωνιστικής θα διαγράφεται και θα δικαιούται να αγωνιστεί. Αυτό δεν ισχύει σε περίπτωση που αποβληθεί, είτε με δεύτερη κίτρινη είτε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Αν ένας ποδοσφαιριστής συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό στον πρώτο ημιτελικό αγώνα, τότε αυτομάτως θα χάνει τον επαναληπτικό. Σε μία τέτοια περίπτωση η ομάδα ΔΕΝ έχει το δικαίωμα επιλογής, καθώς δεν θα μπορεί να γνωρίζει αν θα προκριθεί στον τελικό οπόταν θα χάσει τη ρεβάνς.

Ανδρέας Βεντούρης