Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Ήταν πολύ σημαντική. Αποκτά μεγαλύτερη αξία με τον τρόπο που επετεύχθη. Δεχθήκαμε ένα φτηνό γκολ από αμυντική ολιγωρία. Δείξαμε όμως χαρακτήρα. Ήμασταν άτυχοι στο δοκάρι του Φαράζ, αλλά πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ με τον Λέδες που θύμισε… Ζουνίνιο. Είχαμε τον έλεγχο, φτάσαμε στο δεύτερο γκολ και είχαμε ευκαιρίες και για τρίτο. Μας επιτρέπει με καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε τους στόχους μας».

-Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Όλα τα παιχνίδια είναι κλειδιά. Αντιλαμβάνεται ο καθένας τι θα σημαίνει ένα θετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο από βαθμολογικής πλευράς. Θα πάμε για τη νίκη. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό το παιχνίδι. Είναι καθοριστικό ναι, όπως είναι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε. Είναι λεπτές οι ισορροπίες. Έχουμε την ευκαιρία να μειώσουμε ακόμη περισσότερο».

-Η μεταγραφή του Ενρίκες: «Έρχεται για να καλύψει το κενό του Γκαλιόλο. Είπαμε ότι δεν είχαμε στα πλάνα μας να προχωρήσουμε σε ενίσχυση. Προέκυψε το θέμα με την αποχώρηση του Γκαλιόλο και βρήκαμε τον αντικαταστάτη του. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο υπόλοιπο ρόστερ, βρίσκουμε λύσεις απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές. Τον περιμένουμε σήμερα στην Κύπρο. Θα δούμε και την κατάσταση του Γκάμα που αποχώρησε τραυματίας».

-Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν και μας στήριξαν. Περιμένουμε με την πορεία που έχει αυτή η ομάδα και την προοπτική που έχει, στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια να έχει ακόμη μεγαλύτερη παρουσία».