Η επιθετική δυστοκία χαρακτηρίζει την εφετινή Τορίνο, η οποία παραμένει στα 39 γκολ ενεργητικό, εφέτος, αφού, δεν κατάφερε να σκοράρει, υποδεχόμενη τη Σαλερνιτάνα. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, 0-0, στο “Olimpico Grande Torino”, με τη Σαλερνιτάνα να παίρνει πολύτιμο βαθμό, στη μάχη για παραμονή, έχοντας στη βασική της ενδεκάδα τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη. Όσο για τη Τορίνο, διεύρυνε το αήττητό της, τέσσερα ματς χωρίς ήττα, αλλά, έχασε έδαφος για έξοδο στην Ευρώπη.

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε χωρίς δύσκολες φάσεις για τους δυο τερματοφύλακες. Η Τορίνο είχε την κατοχή, αλλά, δεν μπορούσε να απειλήσει την άμυνα της Σαλερνιτάνα, που είχε βασικό, πλην του Πασαλίδη, και το άλλο, νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Ζερόμ Μπόατενγκ. Οι φιλοξενούμενοι φρόντιζαν, κυρίως, να καλύψουν τα νώτα τους και, έτσι, το 0-0, ήρθε φυσιολογικά, μετά τα πρώτα 45 λεπτά.
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, στην επανάληψη, με την Τορίνο να μην απειλεί, ουσιαστικά, πέρα από ένα σουτ του Λινέτι, που απομάκρυνε ο Οτσόα, και τη κεφαλιά του Πελέγκρι, στα τελευταία λεπτά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Ο Πασαλίδης αντικαταστάθηκε στο 73ο λεπτό, λόγω τραυματισμού, και η Σαλερνιτάνα, χωρίς να υποφέρει, πήρε τον πρώτο της βαθμό για το 2024.

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ταμέζε (65′ Πελέγκρι), Σαζόνοφ (80′ Λοβάνοφ), Ροντρίγκες (43′ Μασίνα), Μπελανόβα, Λαζάρο, Λινέτι, Ρίτσι (80′ Ίλιτς), Βλάσιτς (65′ Τζίτζι), Σανάμπρια, Ζαπάτα

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οτσόα, Πιερότσι, Μπόατενγκ (61′ Πελεγκρίνο), Πασαλίδης (73′ Σάμπια), Τζανόλι, Μπράνταριτς, Μπάσιτς, Ματζόρε, Καντρέβα, Κάστανος (87′ Κόστιλ), Τσάουνα (61′ Μπουλαγιέ Ντιά)