Στις 7/10/2023 ήταν η προηγούμενη αναμέτρηση ανάμεσα σε Πάφος FC και ΑΕΚ στον 1ο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο χωρίς γκολ. Τότε στο «Στέλιος Κυριακίδης», την 7η αγωνιστική (όπου έγινε ο αγώνας) τα είδαμε όλα… εκτός από τέρματα, με τους δύο τερματοφύλακες να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Ίβουσιτς και Πίριτς με τις σωτήριες τους επεμβάσεις καθόρισαν το άγονο 0-0 με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.
Πλέον, για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, Πάφος FC και ΑΕΚ κοντράρονται για το κυνήγι που κάνουν στην «μάχη» του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην 3η θέση με 52 βαθμούς και θέλουν τη νίκη για να μην καταφέρουν οι γηπεδούχοι να τους προσπεράσουν αφού βρίσκονται στην 4η με 50 βαθμούς.

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Ζάιρο, Μάνγκα (90′ Τουμάσι), Μποτσκάι (82′ Ταβάρες), Ικόκο, Τάνκοβιτς (82′ Αμπντουσαλάμοφ), Βαλακάρι (65′ Μπρούνο), Ναμ, Ντράγκομιρ (82′ Πελάτζιο)
Στον πάγκο: Γιοσίποβιτς, Νταβό, Δημητρίου, Ρους, Μιχαήλ, Πέπε.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού (72′ Σάντσες), Τόμοβιτς, Γκαλιόλο (46′ Ρομπέρζ), Τόνγκια, Σολ, Φαράζ (68′ Σάντος), Γκαρσία, Πονς, Καπτούμ (72′ Λέδες), Ντίμερς (90+2′ Λόπες)
Στον πάγκο: Ερερίν, Τούμπας, Τρισκόφσκι, Γκάμα, Μάμας.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: