Η Μπόχουμ σόκαρε την Μπάγερν καθώς την κέρδισε με 3-2 και την άφησε 8 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Στο 6ο λεπτό η κεφαλιά του Λοσίγια πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 10’ ο Ρίμαν μπλόκαρε το σουτ του Μουσιάλα και στο 14’ μετά από κεφαλιά του Ντε Λιχτ ο Όρντες έσωσε στη γραμμή. Στο ίδιο λεπτό ο Ρίμαν έσωσε με τα πόδια μετά από πλασέ του Μουσιάλα αλλά η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Μπόχουμ και αυτή τη φορά ο Μουσιάλα με νέο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 19ο λεπτό το σουτ του Κέιν πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 38’ η Μπόχουμε έφυγε στην κόντρα, ο Λοσίγια άνοιξε δεξιά στον Ασάνο που με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-1. και μάλιστα στο 44ο λεπτό μετά από κόρνερ του Στέγκερ ο Σλότερμπεκ πήρε την κεφαλιά κι έγραψε το 2-1!

Στο 46ο λεπτό ο Κιμ πρόλαβε τον Ασάνο και στο 64’ ο Μπερνάρντο πρόλαβε σωτήρια τον Σανέ ενώ στο 71’ ο Κιμ έσωσε μετά από σουτ του Λοσίγια. Και μάλιστα στο 76ο λεπτό ο Ουπαμεκανό έκανε πέναλτι στον Σλότερμπεκ, αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και ο Στέγκερ εκτέλεσε εύστοχα για το 3-1. Η Μπάγερν το πάλεψε και στο 87ο λεπτό Τελ έκανε φοβερή ενέργεια και γύρισμα από αριστερά και ο Κέιν από κοντά πλάσαρε για το 3-2. Στο 90+3’ ο Κέιν έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ρίμαν του είπε όχι και στο 90+6’ το σουτ του Άγγλου κόπηκε από τον Σλότερμπεκ.

ΜΠΟΧΟΥΜ: Ρίμαν, Όρντετς, Όερμαν (46’ Γκαμπόα), Σλότερμπεκ, Μπερνάρντο, Στέγκερ, Λοσίγια (90+5’ Λόουσλι), Ασάνο (89’ Φέρστερ), Μάσοβιτς, Αντβί Αντζέι (79’ Κβάρτενχ), Μπροσίνσκι

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Γκερέιρο (79’ Ντάιερ), Κιμ, Μαζραουί (34’ Ουπαμεκανό), Ντε Λιχτ, Κίμιχ (63’ Θαραγόθα), Γκορέτσκα, Τσούπο Μοτίνγκ (63’ Σανέ), Μίλερ (79’ Τελ), Μουσιαλα, Κέιν

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ