Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την «Κυρία».
Αναλυτικά:
Για τη νίκη επί της ΑΕΖ: «Είχαμε πει και πριν το ματς πως ήταν ένας αγώνας που θέλαμε να νικήσουμε. Ήμασταν ανώτεροι στο γήπεδο, ο αντίπαλος δεν μας απείλησε και κάναμε το 2-0 να φαίνεται λίγο. Η κούρσα για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι ανοικτή κι όλες οι ομάδες που βρισκόμαστε στο α’ γκρουπ είμαστε μέσα. Έχουμε 10 παιχνίδια και θα παλέψουμε να είμαστε στις ομάδες που το καλοκαίρι θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη. Ελπίζουν όλοι σε όλα στο α’ όμιλο».
Για το ότι η Ανόρθωση στα ντέρμπι δεν τα πάει τόσο καλά: «Είναι ένα στατιστικό που είναι ορθό αλλά είναι έχουμε μπροστά μας ευκαιρία να το αλλάξουμε. Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας να γυρίσουν τον διακόπτη».
Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Γκερέρο θα είναι εκτός και με το ΑΠΟΕΛ. Από την επόμενη βδομάδα θα προσπαθήσει να μπει. Κάργας και Κορέια είναι τιμωρημένοι για το ντέρμπι, ο Κίκο θα κάνει επέμβαση και ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Έχει ένα πρόβλημα με τον μηνίσκο του. Δεν ξέρω πόσο θα λείψει, είναι κάτι που θα μπορούμε να το σχολιάσουμε μετά την επέμβαση».
Για τα πλέι οφ: «Είναι παιχνίδια αντοχής. Για εμάς είναι και ο αγώνας Κυπέλλου απέναντι στον Άρη. Έχουμε 30 βαθμούς αν διεκδικήσουμε και οφείλουμε να τους διεκδικήσουμε όλους. Θα παλέψουμε κάθε αγώνα».
Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Είμαστε δύο ομάδες που δώσαμε δύο ματς που κρίθηκαν εντελώς οριακά. Στο πρώτο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ευχόμαστε αυτή τη φορά να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για να μπορέσουμε να νικήσουμε. Εδώ που φτάσαμε υπάρχουν 30 βαθμοί και θέλουμε να νικήσουμε».
Για το αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και τη Γ.Σ: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν δυσκολίες και το είπε πολλές φορές ο πρόεδρος. Υπάρχουν, όμως, και πράξεις για να μπορέσουμε να βρεθούν οι τρόποι έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε. Να θυμίσουμε τη Γ.Σ στις 17:30. Είναι πολύ σημαντική. Κατατέθηκε μόνο ένας συνδυασμός, αυτός του κ. Σάντη. Το Δ.Σ της εταιρείας θα συνεχίσει να υφίσταται υπό τη λειτουργία του Ανδρέα Σάντη τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο κι έπειτα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε και το τι μέλει γενέσθαι. Αυτό που έχει σημασία είναι πως απόψε κλείνει ένας κύκλος αλλαγών που κρίθηκε επιβεβλημένος από την νυν διοίκηση με στόχο την βελτίωση τόσο του ποδοσφαιρικοί τμήματος, όσο και όλου του οικοδομήματος της Ανόρθωσης».
Το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Έχουμε μπροστά μας δυο πολύ σημαντικούς αγώνες Είναι η ώρα του Αντώνης Παπαδόπουλος. Σε κάθε λάθος να υπάρχει το χειροκρότημα. Πρέπει να προστατεύουμε την ομάδα μας».