Η ΑΕΛ ξεκίνησε νικηφόρα στο δεύτερο γκρουπ, έχοντας μπροστά της παιχνίδια που περισσότερο μοιάζουν με αγγαρεία για την ομάδα αλλά οι γαλαζοκίτρινοι μπόρεσαν και βρήκαν κίνητρο και παρουσιάστηκαν όπως πρέπει απέναντι στην ΑΕΖ.
Το ίδιο θέλουν και με αντίπαλο τον Οθέλλο, να συνεχίσει δηλαδή και τις καλές εμφανίσεις αλλά και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Αλέξης Γαρπόζης μετράει την επιστροφή του Μαρς, ενώ Μεντόγιεβιτς και Ντε Λούκας θα είναι εκτός.
Η ΑΕΛ αναμένεται να αρχίσει να ρίχνει σιγά σιγά και πιο νεαρά παιδιά με στόχο να τους δοθούν λεπτά και εμπειρίες. Ο Θεμιστοκλέους ήταν ο πρώτος που μπήκε και δικαίωσε με την πρώτη τον προπονητή του και θα ακολουθήσουν και άλλοι στην συνέχεια. Το ζητούμενο είναι για την ΑΕΛ να δει σε ποιους μπορεί να βασιστεί και για την νέα χρονιά, και η ομάδα να χτίσει με βάση τον δικό της κορμό.
Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν την ευκαιρία, από τώρα να σχεδιάσουν την ομάδα προσεκτικά και να μην επαναλάβουν τα λάθη της φετινής χρονιάς καθώς παρόμοια πορεία με την φετινή προφανώς και δεν θα είναι αποδεκτή από τον κόσμο της ξανά.

Αριστείδου Μιχαήλ