Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Έμπολι και Φιορεντίνα με τον ένα βαθμό να αφήνει ικανοποιημένη την πρώτη στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Στο 26ο λεπτό ο Καπρίλε είπε όχι σε όμορφο σουτ του Φαραόνι από το πέναλτι ενώ στο 29’ ο Μπελτράν γύρισε όμορφα από πλάγια δεξιά και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1. Μάλιστα στο 42ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπιράγκι ο Μαρτίνες πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 48ο λεπτό ο Καντσελιέρι έπιασε όμορφο σουτ αλλά ο Τεράτσιανο είπε όχι και στο 55’ η Έμπολι κέρδισε πέναλτι και ο Νιάνγκ το εκτέλεσε σωστά για το 1-1.

Στο 64ο λεπτό ο Τεράτσιανο έβγαλες δύσκολα το σουτ του Μαρίν από τα 30 μέτρα και στο 78’ ο Καμπιάγκι αστόχησε από κοντά. Στο 90+3’ ο Βαλούκιεβιτς έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Μποναβεντούρα.

ΕΜΠΟΛΙ: Καπρίλε, Βαλούκιεβιτς, Γκράσι (30’ Μαρίν), Λουπέρτο, Ισμαΐλι, Κακάτσε (87’ Πετσέλα), Τσέρι (46’ Καντσελιέρι), Ζουρκόβσκι, Καμπιάγκι, Μαλέχ (80’ Φατσίνι), Γκιασί (46’ Νιάνγκ)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι (75’ Παρίζι), Μαρτίνες, Μιλένκοβιτς, Φαραόνι (62’ Καγιόντε), Μαντραγκόρα, Ντάνκαν (62’ Αρτούρ), Νίκο Γκονθάλεθ, Σοτίλ (72’ Ικονέ), Μπελτράν, Μπελότι (72’ Μποναβεντούρα)