Ο προπονητής της Δόξας, Γιώργος Πετράκης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στην ήττα από το ΑΠΟΕΛ και τη δύσκολη συνέχεια ενόψει των πλέι οφ.

Αναλυτικά:

Για την ήττα αλλά καλή αγωνιστική παρουσία κόντρα στο ΑΠΟΕΛ: «Σίγουρα είμαστε περήφανοι από την προσπάθεια αλλά μας στεναχωρεί που δεν πήραμε βαθμούς κάτι που ήταν το σημαντικότερο».

Το σχόλιο του για το γεγονός ότι η Δόξα παίζει καλύτερα με τις «μεγάλες» ομάδες ενώ με τις πιο «μικρές» όχι: «Δεν είναι ένας παράγοντας που έχει παίξει τη σημασία του. Κάναμε πράγματα σε φάση άμυνας και μετάβασης σε εκείνα τα ματς. Απέναντι στις ομάδες του επιπέδου μας θα σταθώ στις συγκυρίες, κάποιες αποβολές και το μομέντουμ μέσα στις λεπτομέρειες δεν ήτα υπέρ μας για να πάρουμε βαθμούς και για να είμαστε πιο κοντά στη παραμονή. Ακόμα και κάποιες αδυναμίες που έχουμε ως ομάδα και πιστεύω αυτοί είναι οι δύο παράγοντες. Η Δόξα θα βρει τον τρόπο στο τέλος, θα δουλέψουμε σκληρά για να συλλέξουμε αρκετούς βαθμούς και να επιτύχουμε το στόχο μας».

Είσαστε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας μέχρι τώρα; «Από την προσπάθεια είμαι ικανοποιημένος. Φάνηκε ότι κάναμε πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η Δόξα έδειξε ότι είναι κοντά στο στόχο. Από τη βαθμολογική συγκομιδή όμως, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς».

Για την βαθμολογική διαφορά που έχει να καλύψει η ομάδα για παραμονή: «Το -8 δεν μας βολεύει αφού η Καρμιώτισσα έχει μεγάλο πλεονέκτημα αλλά δεν είναι τεράστια ασφάλεια. Μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα, θα ψάξουμε βαθμούς και έχει δρόμο ακόμα. Στόχος είναι να πλησιάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για την πρώτη αγωνιστική των πλει οφ, είτε με Νέα Σαλαμίνα είτε με Απόλλωνα: «Ψάχνουμε βαθμούς με όποια ομάδα παίξουμε αφού δεν έχουμε περιθώριο. Πάντα θα πρέπει να βρίσκουμε το τρόπο να νικάμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε βάση και τις εικόνας που δείχνουμε στο γήπεδο. Πιστεύουμε στη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα, η πίστη αναπτύσσεται και από κάποια πράγματα που κάνουμε καλά και σε αυτό θα πατήσουμε».

Η άποψη του για τη «μάχη» του τίτλου: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα. ΑΠΟΕΛ και Άρης έδειξαν περισσότερη σταθερότητα. Όλα τα ματς θα είναι ανταγωνιστικά. Μέσα στις πρώτες αγωνιστικές να φανεί ποιες τρεις ομάδας θα είναι μέχρι το τέλος για τον τίτλο. Πιστεύω ότι το ΑΠΟΕΛ και ο Άρης δύσκολα δεν θα είναι εκεί. Κάποιες ομάδες από κάτω όμως θα διεκδικήσουν επίσης».