Την Κολωνία φιλοξένησε η Χόφενχαϊμ με στόχο να πλησιάσει την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ωστόσο ο Κράμαριτς έδωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις για τους γηπεδούχους για το τελικό 1-1.

Η πρώτη άξια αναφοράς στιγμή, ήταν για την Χόφενχαϊμ μόλις στο 14’ με τον Μπεμπού μέσα από την περιοχή να σουτάρει με το αριστερό ψηλά. Στο 29’ ο ίδιος παίκτης ξανά επιχείρησε να σκοράρει σε παρόμοια φάση αλλά μπλοκαρίστηκε το σουτ του.Στην μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ο Βέγκχορστ υποδέχθηκε μέσα στην περιοχή την μπάλα γύρισε αλλά σούταρε μόλις πάνω από τα δοκάρια του Σβάμπε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίως τακτικής με την Κολωνία να προστατεύει τα μετόπισθέν της κυρίως. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό παρέμεινε ίδιο. Στο 55’ ο Μπεμπού με σουτ τέσταρε τον Σβάμπε, ο οποίος ήταν στη θέση του. Στο 60’ ο Βέγκχορστ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ ανάγκασε ξανά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να επέμβει. Στην μεγαλύτερη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σκόφ μέσα από την περιοχή είδε το σουτ να μπλοκάρεται, ενώ υπήρχαν καλές προϋποθέσεις. Στο 79’ ο Φινγκράφε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα με 1-0 για την Κολωνία, κυριολεκτικά στην πρώτη στιγμή της ομάδας του. Στο 90+4’ η Χόφενχαϊμ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κράμαριτς, ο οποίος ανενόχλητος μέσα στην περιοχή σούταρε και με την συνδρομή του δοκαριού σκόραρε.

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Κάμπακ Γκρίλιτς, Ενσόκι, Καντεράμπεκ (68’ Ακπογκούμα), Πρέμελ, Τοχουμτσού (68’ Στάχ), Σκοφ (82’ Ντζούρασεκ), Μπεμπού (82’ Κόντε), Μπέιερ, Βέγκχορστ (68’ Κράμαριτς)

Κολωνία: Σβάμπε, Σμίτζ, Κίλιαν, Σαμπό, Φινγκράφε (90’ Χάιντζ), Μαρτέλ, Χουσεϊνμπάσιτς, Αλιντού, Κάιντζ (58’ Μάινα), Λιούμπισιτς, Τίλμαν (90’ Ανταμιάν)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ