Όλα όσα είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά το τέλος του ντέρμπι ενάντια στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.
Αναλυτικά:
«Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κλασσικό παιχνίδι πλέι οφ με πολλές μονομαχίες χωρίς χώρο. Στο πρώτο μέρος δεν ξέραμε πως να βγούμε από την πίεση του αντιπάλου, ήμασταν αγχωμένοι. Θέλαμε να αποφύγουμε την πίεση αλλά δεν μπορούσαμε. Ήταν δύσκολο το α’ μέρος για εμάς. Στην επανάληψη, καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέραμε τι θέλαμε και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Οι αλλαγές μας βοήθησαν, έδωσαν νέα πνοή στην ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιώσουμε σε αυτά που χρειαζόμαστε βελτίωση. Συνεχίζουμε να είμαστε πρώτοι κι εξαρτόμαστε από τα δικά μας πόδια».
Για το ότι κόντρα στην Πάφος FC θα απουσιάζουν Πέτροβιτς-Κοσταντίνοφ: «Θα δούμε πώς θα καλύψουμε τα κενά. Ο Σούσιτς είναι ένας παίκτης. Είναι δουλειά του προπονητή να βρίσκει τις λύσεις. Δεν είναι και το καλύτερο να λείπουν παίκτες όπως οι Πέτροβιτς και Κοσταντίνοφ αλλά θα βρούμε τις λύσεις».
Για τους Σιπριάνο-Μαϊόλι: «Άρχισαν και προπονούνται μαζί μας εδώ και δυο εβδομάδες. Είναι μια νέα πραγματικότητα για αυτούς. Η μεθοδολογία στην Ευρώπη, ειδικά στο τακτικό κομμάτι είναι διαφορετική και σίγουρα θέλουν ακόμη χρόνο. Τους βλέπουμε καθημερινά στις προπονήσεις και όταν έρθει η ώρα θα πάρουν τον χρόνο τους».