Ο Ρικάρντο Σα Πίντο και το επιτελείο των συνεργατών του, ετοιμάζουν την τακτική με την οποία θα αντιμετωπίσει τον Κυριακάτικο αγώνα το ΑΠΟΕΛ.
Όσο και αν ο επόμενος αντίπαλος, έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα με την εμφάνιση στο κύπελλο, εν τούτοις δεν τίθεται κανένα άλλο θέμα πέρα από την εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές.
Ο Πορτογάλος, τους θεωρεί σαν τους καλύτερους και αν βρεθούν στην καλή τους μέρα, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα πετύχουν τον στόχο της νίκης.
Θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει σεβασμός στον επόμενο αντίπαλο και με αυτό τον τρόπο θα κληθούν οι πρωτοπόροι να αντιμετωπίσουν την Πάφος FC στο ΓΣΠ.
Η δύναμη της έδρας ( προμηνύεται εντυπωσιακή προσέλευση μέχρι και 12 χιλιάδες) από τη μία και η θέληση των ποδοσφαιριστών να διατηρήσουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα, είναι οι δύο βασικοί παράγοντες που θέλουν να αξιοποιήσουν.
Από αγωνιστικής πλευράς, η προσοχή επικεντρώνεται στις επιλογές του Σα Πίντο με τα δεδομένα να μην αλλάζουν.
Ο Πορτογάλος προπονητής, δύσκολα προχωρεί σε αλλαγές και απλά, αυτή τη φορά, είναι υποχρεωμένος να αντικαταστήσει (για διαφορετικούς λόγους) το Πέτροβιτς και τον Κοσταντίνοφ με τον Τσεπάκ και το Σαρφό να είναι εκτός απροόπτου οι αντικαταστάτες τους.
Ενδεχομένως να προκύψει και τρίτη αλλαγή με τον Ντογκαλά, να παίρνει τη θέση του Δώνη, παρόλο ότι ο Ελλαδίτης, ήταν καλός με την Ανόρθωση.