«Άμεση προτεραιότητα είναι η πρόσληψη του νέου Αθλητικού Διευθυντή. Ακολούθως, στην παρουσία του νέου Αθλητικού Διευθυντή, θα λαμβάνονται οι αποφάσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα».
Αυτό ανέφερε χθες ο ε.τ. της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, με τη διοίκηση να έχει την πλήρη ευθύνη, να εντοπίσει, να αξιολογήσει πιο σωστά αυτή τη φορά, τον άνθρωπο που θα έρθει στο «Ηλίας Πούλλος» και θα του δώσει τα κλειδιά για να αναλάβει να… σώσει ότι σώζεται φέτος και ακολούθως να δημιουργήσει εκείνο το σύνολο που θα επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή.
Ήδη εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις και από την Κύπρο και από το εξωτερικό και σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις.
Είναι βασικό ο νέος Αθλητικός Διευθυντής να είναι γνώστης της Κυπριακής πραγματικότητας, να γνωρίζει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της Ομόνοιας.
Ο πρόεδρος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του καλούνται να λάβουν μια πάρα πολύ καθοριστική απόφαση, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια και το μέλλον της ομάδας, με ένα άνθρωπο που θα έχει γνώσεις, ικανότητες και θα μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το σημαντικό ρόλο. Γνωρίζουν πάντως, πολύ καλά, ότι δεν μπορούν να κάνουν (ξανά) λάθος…