Στην εξαγοράς της Yiallourou Eurofoods Ltd, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της προμήθειας τροφίμων και ειδικότερα στον τομέα της εισαγωγής και χονδρικής πώλησης κατεψυγμένων τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων κρεάτων, πουλερικών, ψαρικών, finger food, λαχανικών και φρούτων, προχωρά η Α. Ζορπάς και Υιοί Λτδ.

Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοίνωσε ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την προτεινόμενη απόκτηση της επιχείρησης Yiallourou Eurofoods Ltd από την Α. Ζορπάς και Υιοί Λτδ.

Η Α. Ζορπάς και Υιοί Λτδ είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και συγκεκριμένα την παραγωγή και πώληση ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, παραγωγή και πώληση έτοιμων φαγητών, πώληση καφέ και παγωτού και τη λειτουργεία εστιατορίων μεσογειακής και ιταλικής κουζίνας.

Στόχο στην παρούσα συγκέντρωση αποτελεί η επιχείρηση της εταιρείας Yiallourou Eurofoods, η οποία αφορά τον τομέα της προμήθειας τροφίμων και ειδικότερα τομέα της εισαγωγής και χονδρικής πώλησης κατεψυγμένων τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων κρεάτων, πουλερικών, ψαρικών, finger food, λαχανικών και φρούτων.