Η απουσία του Άρνολντ λόγω της υποτροπής στο μυϊκό πρόβλημα, φέρνει τον Κόνορ Μπράντλεϊ μπροστά στην τεράστια ευκαιρία του. Ο μικρός θα πρέπει ν’ αρχίσει να ονειρεύεται τη στιγμή που θα μπει στο «Γουέμπλεϊ» στις 25 του μηνός, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους από δεξιά θα κάνει δύσκολη τη ζωή των «μπλε» της Τσέλσι!

Έχοντας κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ για τον Ιανουάριο, αφού άρπαξε απ’ τα μαλλιά τις ευκαιρίες με τον τραυματισμό του Αλεξάντερ – Άρνολντ, ο Μπράντλεϊ βγήκε στον ποδοσφαιρικό «αφρό».

Ο Κλοπ θα μπορεί να χαμογελά για το μέλλον των «κόκκινων», όταν θ’ αφήσει τον σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι και ο νεαρός δεξιός φουλ μπακ είναι ένα από τα ονόματα, τα οποία ο Γερμανός θα θυμάται με χαμόγελο και θα φροντίσει να παρακολουθεί και στο μέλλον για να καμαρώνει.

Η είδηση της απουσίας του Αλεξάντερ – Άρνολντ από τον τελικό του Λιγκ Καπ στις 25 του μηνός στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Τσέλσι, οφείλει να καταστήσει πανέτοιμο, πνευματικά και αγωνιστικά τον Κόνορ Μπράντλεϊ. Για το πρώτο σκέλος, μάλλον είναι κάτι τρομερά εύκολο. Το παιδί το απέδειξε και αυτές τις μέρες.

Παρά την πιο ευτυχισμένη περίοδο της μέχρι στιγμής καριέρας του και τον αντίκτυπο που είχε προκαλέσει η παρουσία του στην ομάδα, έχασε τον μπαμπά του. Εκείνος, πρόλαβε να τον δει να κατατροπώνει την Τσέλσι. Ο μικρός έχει ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις παρά τις συμβουλές από τη Λίβερπουλ για να πάρει όσες μέρες χρειάζεται. Δηλώνει διαθέσιμος και δυνατός και σε 10 μέρες από τώρα θα ζήσει τον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ. Από μέσα…