Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για την ήττα από την Δόξα και το παιχνίδι με την ΑΕΖ: «Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο στην ζωή και στο ποδόσφαιρο. Για εμάς ο μύθος καταρρίφθηκε την περασμένη Δευτέρα που παίξαμε με την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Άλλο το δεδομένο στα λόγια και άλλο τι γίνεται στο γήπεδο. Όταν δεν είσαι έτοιμος να αποδείξεις ότι κάτι είναι δεδομένο τότε την παθαίνεις, τα υπόλοιπα είναι ιστορίες και παραμύθια. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη σταθερότητας. Νικήσαμε ΑΕΛ και Άρη αλλά χωρίς καλές εμφανίσεις και δεν μάθαμε όμως. Δεν πήραμε σοβαρά το αγωνιστικό ανέβασμα της Δόξας και το πληρώσαμε. Είναι λυπηρό γιατί η ομάδα έχει δυνατότητες, το έδειξε και γι’ αυτό εμείς και ο κόσμος απαιτούμε περισσότερα. Πρέπει αν επιστρέψουμε στις νίκες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Όταν θέλεις να κάνεις το βήμα παραπάνω πρέπει να κερδίζεις την  προτελευταία και την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος».

Για τον προπονητή και αν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του: «Αυτά γράφονται όταν δεν πάει κάτι καλά. Όταν είχαμε σερί νίκες όλοι εξυμνούσαν τον προπονητή. Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις βγαίνει το όνομα του προπονητή. Δεν υπάρχει θέμα προπονητή αυτή την στιγμή, όλοι κερδίζουν όλοι χάνουν, έχουν ευθύνη και οι παίκτες και οι προπονητές. Πρέπει να γυρίσουν τάχιστα το κλίμα, δεν υπάρχει άλλο χρονικό περιθώριο και δεν έχουμε μαξιλαράκι να χαθούν βαθμοί».

Για την ενίσχυση στην επίθεση: «Είναι προχωρημένες οι συζητήσεις και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις για τουλάχιστον μια μεταγραφή στην επιθετική γραμμή».