Ο Ολυμπιακός μαζί με το κομμάτι της ενίσχυσης τρέχει και αυτό των ανανέωσων των συμβολαίων που εκπνέουν, καθώς έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Γιώργο Μασούρα.
Ο Ολυμπιακός τρέχει σε διπλό ταμπλό αναφορικά μετά τον καταρτισμό του ρόστερ του. Σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης, οι ερυθρόλυκοι έχουν αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τους Ζέλσον Μαρτίνς και Ναβάρο, ενώ βρίσκονται ήδη στην Αθήνα οι Τσικίνιο και Όρτα και αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησής τους.
Παράλληλα, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν. Μάλιστα οι ανανεώσεις των Γιώργου Μασούρα και Αλέξανδρου Πασχαλάκη είναι σε καλό δρόμο, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με τους δύο.
Μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνει επαφή και με τους Φορτούνη, Τζολάκη και Καμαρά. Βέβαια ο τελευταίος έχει εκφράσει κατά καιρούς στο παρελθόν ότι θέλει να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.
Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα με δανεισμό, ενώ αυτή τη στιγμή η Λιόν ενδιαφέρεται την περίπτωσή του, από τη στιγμή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
Πιθανός ο δανεισμός του Μπιέλ
Την ίδια στιγμή αβέβαιο είναι το μέλλον του Πεπ Μπιέλ στον Πειραιά. Ο ατζέντης του 27χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι ο πελάτης του έχει δεχθεί κρούσεις από ομάδες της Τουρκίας και του MLS. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Ολυμπιακός να συζητήσει μέχρι το τέλος του μήνα το ενδεχόμενο να δανείσει τον Ισπανό άσο.
Άλλωστε, στις θέσεις των εξτρέμ, ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τον Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πόρτο και για τον Μπόρζες.