Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο βοηθός προπονητής της Δόξας, Ηλίας Κολοβός.

-Για τη νίκη επί της Πάφος FC: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για μας. Αντιλαμβάνομαι ότι προκαλεί μεγάλο θόρυβο αλλά άπαντες στη Δόξα πιστεύουμε πολύ σε αυτό που κάνουμε. Ήταν ένα προϊόν δουλειάς που αναμέναμε και περιμένουμε από ‘δω και στο εξής. Έχουμε άμεσα παιχνίδια, δεν μας επιτρέπει να μένουμε στο χθεσινό αποτέλεσμα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

-Αν υπάρχει πίστη για παραμονή και η ενίσχυση: «Οι παίκτες είναι ικανοί να καταφέρουμε να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δίνει τη δυνατότητα να διορθωθούν κάποια ατελή πράγματα. Κάναμε τρεις μεταγραφές, εκκρεμεί ακόμη μία. Θα δούμε αν θα πάρουμε και άνεργους. Θα διεκδικήσουμε με πολύ καλές προδιαγραφές την παραμονή».

-Αν υπήρχε απογοήτευση αρχικά από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα: «Ένα από τα μεγάλα χαρίσματα που έχει ο προπονητής μας, είναι πως είναι ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο μετά από αρνητικά αποτελέσματα από το να δουλεύουμε και να πάμε παρακάτω. Δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση αλλά για σκληρή δουλειά. Πιστεύουμε πάρα πολύ ότι θα μείνουμε στην κατηγορία».