Η Νάπολι παραλίγο να γίνει το επόμενο θύμα της Σαλερνιτάνα, όμως το γκολ του Αμίρ Ραχμάνι στις καθυστερήσεις της έδωσε τη νίκη 2-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για την 20ή αγωνιστική της Serie A.
Οι ουραγοί της βαθμολογίας στηρίχθηκαν για ακόμα μία φορά σε ένα πανέμορφο γκολ του Αντόνιο Καντρέβα, με μακρινό δεξί φαλτσαριστό σουτ στο «παραθυράκι» του Πιερλουίτζι Γκολίνι και στη συνέχεια απλά επιχείρησαν να κρατήσουν αυτό το προβάδισμα.
Οι “παρτενοπέι” κέρδισαν πέναλτι στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους με τον Ματέο Πολιτάνο να ισοφαρίζει, όμως οι υπόλοιπες ευκαιρίες, ελλείψει και του Βίκτορ Όσιμεν, ήταν λίγες και όχι απειλητικές.
Η Σαλερνιτάνα έδειχνε ότι θα έκανε ζημιά όπως πρόσφατα απέναντι στη Μίλαν κι ενώ δυσκόλεψε και τη Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας στις καθυστερήσεις. Το σκηνικό επαναλήφθηκε, αφού στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αμίρ Ραχμάνι έκανε την ανατροπή κι έδωσε τη νίκη στους πρωταθλητές.

ΝΑΠΟΛΙ: Γκολίνι, Ζεσούς, Ντι Λορέντζο, Ρουί, Ραχμάνι, Γκαετάνο (56’ Ρασπαντόρι), Λομπότκα, Καγιούστε (77’ Ντέμε), Πολιτάνο (66’ Τσέρμπιν), Κβαρατσχέλια, Σιμεόνε

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οτσόα, Γκιομπέρ (84’ Ντανίλουτς), Φάζιο, Λοβάτο, Σάμπια (90+1’ Μπρόν), Μπράνταριτς, Μαρτεγκάνι, Λεγκόφσκι (66’ Πιερόζι), Καντρέβα, Σίμι (90+2’ Ικουεμέσι), Τσάουνα

ΤΖΕΝΟΑ 0–0 ΤΟΡΙΝΟ:
Η Τζένοα υποδέχθηκε την Τορίνο με σκοπό την επιστροφή στις νίκες και συνάμα να δώσει συνέχεια στο σερί θετικών αποτελεσμάτων της. Αντίθετα η Τορίνο ήθελε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα μετά τη νίκη απέναντι στη Νάπολι. Τελικώς, οι δύο ομάδες βολεύτηκαν στο φτωχό 0-0 χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους στο επιθετικό τρίτο. Αυτή ήταν η 4η σερί ισοπαλία σε 5 ματς για την Τζένοα.
Η πρώτη στιγμή της αναμέτρησης ήρθε μόλις στο 5’ με τον Ρετέγκι να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Σάβιτς έδιωξε σε κόρνερ. Στο 22’ ο Μαλινόφσκι βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, όπλισε και σούταρε, αναγκάζοντας τον Σάβιτς αυτή τη φορά με τα ακροδάχτυλα να διώξει σε κόρνερ. Στο 44’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Ζαπάτα πήρε την κεφαλιά αλλά η κόντρα την έστειλε κόρνερ. Αυτή ήταν η πρώτη και μοναδική στιγμή της Τορίνο στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 65’ με την κεφαλιά του Σανάμπρια να περνάει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Μαρτίνεθ. Η αναμέτρηση είχε πολύ τακτική και ελάχιστες φάσεις μέχρι το τέλος της με τις δύο ομάδας να βολεύονται στο 0-0 και την ισοπαλία.

ΤΖΕΝΟΑ: Μαρτίνες, Βάσκες, Μπάνι, Βίντερ, Σαμπέλι (88’ Βολιάκο), Μεσίας (71’ Φρόυντρουπ), Μπαντέλι (88’ Στρούτμαν), Μαλινόφσκι, Μάρτιν (82’ Χαπς), Γκούντμουντσον, Ρετέγκι

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ροντρίγκες, Ντζιντζί (84’ Σαζόνοφ), Μπουοντζιόρνο, Λατσάρο (84’ Βοϊβόντα), Μπελανόβα, Βλάσιτς (61’ Ταμέζ), Ίλιτς, Ρίτσι, Σαπάτα (66’ Πελέγκρι), Σανάμπρια