Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 και δήλωσε τα εξής:

Για τον Μπρούνο Σάντος: «Έχει ενταχθεί στις προπονήσεις για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση γιατί έχει κάποιο χρονικό διάστημα να αγωνιστεί. Έχει έρθει το πιστοποιητικό του ποδοσφαιριστή και είναι στην διάθεση του προπονητή όποτε κρίνει ο ίδιος ότι μπορεί να αγωνιστεί».

Για τον αγώνα κόντρα στον Άρη: «Η προσοχή στρέφεται στον Άρη. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να νικήσουμε γιατί η φανέλα του Απόλλωνα είναι βαρετή. Η κάθε ομάδα έχει τους δικούς της λόγους. Ο Άρης θέλει να πλησιάσει στην κορυφή εμείς στην 6άδα. Περιμένουμε να δούμε εάν θα είναι στην αποστολή οι Φιλιώτης, Κολ και Πέιμπερνς οι οποίοι αξιολογούνται καθημερινά».

Μεταγραφικά δεδομένα: «Ψάχνουμε για ενίσχυση στην μεσαία γραμμή και στο επιθετικό κομμάτι. Δεν μπορούμε να διορθώσουμε όλο τον σχεδιασμό του καλοκαιριού με τέσσερεις μεταγραφές. Είναι όμως, σημαντική η περίοδος αυτή για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

Είναι στις επιλογές σας ο Καρλίτος; «Υπάρχουν σκοπιμότητες για να πλασάρουν κάποιοι τους παίκτες τους. Για παράδειγμα με τον Σάντος είχε ακουστεί λίγο πριν ανακοινωθεί και αυτή είναι η πολιτική μας».

Για το μέλλον των Αμπντουραχίμι, Χαμάς και Ντόνιο στην ομάδα: «Θα περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις του κ. Ματσίν. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο με οποιοδήποτε παίκτη και όλα εξαρτώνται από τον προπονητή μας».

Για την καλή αγωνιστική παρουσία του Μαλεκκίδη, του Φιλιώτη και του Ποντικού: «Έχουν καλή αγωνιστική παρουσία και οι τρεις τους. Ξέρουν όλοι το πλάνο που έχουμε με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και θα τους στηρίζουμε συνεχώς».