Μετά την ανταλλαγή του Αρ Τζέι Μπάρετ για λογαριασμό του Όου Τζι Ανουνόμπι, φαίνεται πως άνοιξε η όρεξη στις τάξεις των Νικς!

Η ομάδα της Νέας Υόρκης πραγματοποιεί φέτος μια αρκετά καλή σεζόν, ούσα αυτή την στιγμή στην 6η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 22-16, μετρώντας μάλιστα πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Ωστόσο, η διοίκηση των Νικς φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε… γενναίες αλλαγές, ώστε να βελτιώσει το ρόστερ της ομάδας, με στόχο να φτάσει μακριά στα playoffs.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο οργανισμός της Νέας Υόρκης φέρεται να είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να μπει σε διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους για trade του Τζούλιους Ραντλ!

Παρά το γεγονός πως ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί εκ των ηγετών της ομάδας, οι Νικς, δεν θα έλεγαν όχι σε μια συμφέρουσα συμφωνία, η οποία θα μπορέσει στο άμεσο μέλλον να τους βάλει στο κάδρο των διεκδικητών του τίτλου.

Φέτος, ο δύο φορές All Star ψηλός μετράει 24,4 πόντους, 9,2 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ κατά μέσο όρο σε 38 παιχνίδια της regular season.