Ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της Ομόνοιας, Νεντίμ Τούτιτς μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την κακή αγωνιστική παρουσία των πρασίνων στο πρωτάθλημα. Αναφέρθηκε στις αδυναμίες που έχει η ομάδα και για το θέμα των αργοπορημένων μεταγραφών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι πάει λάθος στην Ομόνοια μέχρι στιγμής και έχει αυτή την αγωνιστική αστάθεια;
«Αυτό μας έδειξε η Ομόνοια φέτος, ότι δεν έχουν σταθερότητα για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Σίγουρα είναι μεγάλη ομάδα αλλά φαίνεται ότι έχουν πρόβλημα στο γήπεδο. Η αγωνιστική απειθαρχία είναι κατά την γνώμη μου το μειονέκτημα που έχει η ομάδα. Σε παιχνίδια με «κατώτερους» αντιπάλους δεν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό είναι λάθος αφού δεν μπορείς να μπαίνεις στο γήπεδο και να πιστεύεις ότι θα νικήσεις εύκολα επειδή είσαι μεγάλη ομάδα. Σε κάποια ντέρμπι είχαν καλή απόδοση αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι μία καλός και μία όχι και τόσο. Άλλο ένα μειονέκτημα είναι η φυγή Σεμέδο για το Κόπα Άφρικα αφού είναι ο καλύτερος παίκτης και ο πιο φορμαρισμένος στην Ομόνοια».
Για το κεφάλαιο των μεταγραφών οι οποίες έγιναν καθυστερημένα:
«Θα είναι ερωτηματικό πόσο καιρό θα χρειαστούν να αποδώσουν οι μεταγραφές της Ομόνοιας. Δεν λειτούργησαν σωστά οι αρμόδιοι αφού ήξεραν ότι θα χάσουν κάποιους παίκτες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους. Κανείς δεν ξέρει γιατί άργησαν. Ο Στεπίνσκι είναι πολύ καλός παίκτης και ο Μπάκιτς απ’ ότι άκουσα, αλλά θέλουν χρόνο να μάθουν την ομάδα και να έχουν την σωστή φυσική κατάσταση. Ακόμα, θα χρειαστούν παίκτη και λόγω της ενδεχόμενης φυγής του Λοΐζου και είναι πολύ δύσκολο να αντικαταστήσουν αυτό τον παίκτη. Δύσκολο να βρεις ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του και να μπορέσει να σου δώσει αυτά που έκανε ο μικρός στο γήπεδο».

Σόλωνας Κύπρου