Ο Έτορε Μεσίνα και ο Νικολό Μέλι έπλεξαν το εγκώμιο του Παναθηναϊκού AKTOR εν όψει της επίσκεψης της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης.

«Η επικοινωνία στο παρκέ θα είναι πολύ σημαντική για μας σε μια πολύ θορυβώδη έδρα. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη για να αποτρέψουμε εύκολα καλάθια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός, όπως κι εμείς, έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά στο παρκέ πάνω δείχνουν σχεδόν ανίκητοι και ξέρουμε καλά πόσο δύσκολο θα είναι για μας το παιχνίδι», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

Από πλευράς παικτών, ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ της ομάδας είπε: «Πριν το τελευταίο ματς, ο Παναθηναϊκός είχε ένα σερί νικών που δείχνει την ποιότητα του ρόστερ του. Έχουν δυναμικούς παίκτες και ατομικό ταλέντο, ενώ ιστορικά είναι μια πολύ αποτελεσματική ομάδα εντός έδρας. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να έχουμε ένταση και πνευματική σκληράδα στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Ξέρουμε καλά πως για να κερδίσουμε θα πρέπει να πιάσουμε σπουδαία απόδοση, αλλά θα προσπαθήσουμε με κάθε ικμάδα της δύναμής μας».