Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους.

-Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Ήταν σημαντική για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Αν δεν κερδίζαμε θα συζητούσαμε ακόμη και για την έκτη θέση. Με ένα αποτέλεσμα αλλάζουν πολλά από τη μια στιγμή στην άλλη. Με όλο το σεβασμό στην Ομόνοια, θεωρώ ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν δείξει ότι μπορούν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε τις δυνατότητες για να ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Μας δίνει τη δύναμη για να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Έχουμε πολύ σημαντικό αγώνα με τον Απόλλωνα την Τετάρτη και θέλουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

-Για τον Καρσέδο και την εικόνα της ομάδας: «Είναι δουλευταράς, είναι η πρώτη του χρονιά στο κυπριακό πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι στα πλέι οφ θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Έχουμε πιο πολλή ποιότητα να δείξουμε στο γήπεδο, μπορούμε να πάμε πολύ μακριά. Η ισοπεδωτική κριτική δεν βοηθάει σε τίποτα».

-Για την ενίσχυση: «Δεν θα μπω σε ονοματολογία. Σίγουρα θα αποκτηθεί ένας επιθετικός, μπορεί και δύο».

-Για το πρόβλημα του Ικόκο: «Είναι μυϊκός ο τραυματισμός του. Το πιο πιθανόν θα χάσει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

-Αν μπορεί για το πρωτάθλημα: «Υπάρχει μια διαφορά από την κορυφή, κακά τα ψέματα. Θεωρώ ότι ο επόμενος αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια πλέον να χάνουμε βαθμούς».