Η Ατλέτικο πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γρανάδα, έπιασε στην 4η θέση την Μπιλμπάο κ έχει κι ένα ματς λιγότερο.

Πάρα πολύ κακό το πρώτο μισάωρο, με τη Γρανάδα να απειλεί πρώτη στο 38’ με σουτ του Γκουμπάου που έφυγε έξω ενώ στο 41’ ο Μοράτα προσπάθησε να σκοράρει με ραμπόνα αλλά κόπηκε.

Στο 48ο λεπτό ο Μπατάλια είπε όχι σε σουτ του Λίνο και στο 54’ ο Γκριεζμάν σέντραρε από δεξιά και ο Μοράτα με κεφαλιά έκανε το 0-1. Μάλιστα στο 62’ σε φάση καρμπόν ο Μολίνα σέντραρε από δεξιά και ο Σαούλ σκόραρε με το κεφάλι αλλά αυτή τη φορά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 77ο λεπτό ο Βίτσελ έσωσε στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Μπογέ και στο 86’ το σουτ του Γκριεζμάν τράνταξε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπατάλια πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε πλασέ του Κορέα.

Στο 90+4′ ακυρώθηκε γκολ του Γκριεζμάν και στο επόμενο λεπτό ο Όμπλακ έσωσε εντυπωσιακά μετά από διαγώνιο σουτ του Αρέθο.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μπατάλια, Μικέλ, Νέβα, Σάντσεθ (85′ Πουέρτας), Μέντεθ, Βιγιάρ, Γκουμπάου (79’ Καγιεχόν), Ρουίθ, Θαραγόθα (79’ Μελένδο), Ουζούνι (66’ Αρέθο), Μπογέ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Ερμόσο, Σάβιτς, Μολίνα, Βίτσελ, Σαούλ (76’ Κόκε), Γιορέντε (46’ Λίνο), Ρικέλμε (46’ Ντε Πολ), Μπάριος (80’ Χιμένεθ), Γκριεζμάν, Μοράτα (76’ Κορέα)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ