Η Αταλάντα κέρδισε πανεύκολα τη Φροζινόνε με 5-0 και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Λουσουάρντι έκανε πέναλτι στον Χολμ και ο Κοουπμάινερς το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Μάλιστα στο 13’ ο Ντε Κετελάρ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Έντερσον από κοντά πλάσαρε για το 2-0 ενώ με τη σέντρα ο Ντε Κετελάρ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0. Στο 19ο λεπτό το σουτ του Κοουπμάινερς βρήκε τον Τουράτι σε ετοιμότητα και στο 25’ ο γκολκίπερ της Φροζινόνε είπε όχι και σε σουτ του Σκαμάκα.

Στο 48ο λεπτό ο Καρνεζέκι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σεντίρα ενώ στο 50’ ο Ρουτζέρι έκανε τραγικό λάθος αλλά δεν το πλήρωσε και στο 79’ ο Τουράτι έσωσε μετά από διαγώνιο σουτ του Τζαπακόστα.

Στο 83’ η Αταλάντα βγήκε στην κόντρα, ο Πάσαλιτς από δεξιά άνοιξε απέναντι στον Τζαπακόστα κι εκείνος κοντρόλαρε και πλάσαρε μέσα από την περιοχή για το 4-0.

Στο 90′ μετά από κόρνερ ο Χολμ αρχικά σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια έκανε το 5-0 εξ επαφής,.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεζέκι, Ντζιμσίτι, Σκαλβίνι, Χολμ, Κολάσινατς (54’ Χίεν), Ρουτζέρι (54’ Τζαπακόστα), Ντε Ρόουν, Κοουπμάινερς, Έντερσον (81′ Πάσαλικ), Ντε Κετελάρ (63’ Μίραντσουκ), Σκαμάκα (62’ Μουριέλ)

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Τουράτι, Μπονιφάτσι, Λιρόλα (46’ Γκεντζεμίς), Οκόλιμ Λουσουάρντι (46’ Ρομανιόλι), Ματσιτέλι (75’ Μπουραμπιά), Αρουί (46’ Γκέλι), Μπρεσιανίνι, Σεντίρα, Μπαρενετσέα, Σουλέ (84’ Ιμπραΐμοβιτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ