Τεράστια νίκη για την Γκλάντμπαχ! Το σύνολο του Ζεοάρντο Σεοάνε επιβλήθηκε 3-1 της Στουτγκάρδης, επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και πήρε βαθμολογική ανάσα. Έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στο +4 απο την τέταρτη Λειψία οι φιλοξενούμενοι.

Μόλις 21 δευτερόλεπτα μετά το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Γκλάντμπαχ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ρέιτς με ωραία κάθετη βρήκε τον Χακ και εκείνος με ακόμα πιο ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Νίμπελ για το 1-0. Μάλιστα στο 19ο λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0,  όταν ο Χακ εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Πλέα και νίκησε για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση τον γκολκίπερ της Στουτγκάρδης.

Στο 31ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το να μειώσουν το σκορ, αλλά το σουτ του Ουντάβ από καλή θέση κατέληξε στο δοκάρι του Νίκολας, ενώ στο 35’ ο Γερμανός φορ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να βάλει την ομάδα του και πάλι μέσα στο ματς.

Στο 48ο λεπτό ο Νίκολας είπε όχι στον Ουντάβ και τελικά επτά λεπτά αργότερα η Στουτγκάρδη μείωσε σε 2-1 με καταπληκτικό πλασέ του Βάγκνομαν από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 82’ η Γκλάντμπαχ έφυγε στην κόντρα, όμως το τελείωμα του Χακ από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο και στο 90+1’ ο Σιεμπατσέου με σουτ από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Νίκολας, Νετς, Φρίντριχ, Ελβέντι, Σκάλι, Ρέιτς, Βάιγκλ, Κονέ(90+3’ Κράμερ), Χακ(90+2’ Νόιχαους), Ονοράτ(76’ Ενγκουμού), Πλέα(66’ Σιεμπατσέου)

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Νίμπελ, Στένζελ(46’ Λέβελινγκ), Αντόν, Ζακαντού, Μίτελσταντ(46’ Ρουάλτ), Στίλερ, Καραζόρ(82’ Ράιμουντ), Βάγκνομαν, Μιγιό, Φούριχ, Ουντάβ