Από τη μία η καλή απόδοση του Ζέφτε Βιτάλ, από την άλλη ο απαραίτητος Ματέο Σούσιτς και στη μέση ο πολύτιμος Ράντοσλαβ Πέτροβιτς!
Τρεις παίκτες οι οποίοι είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι με την Ανόρθωση και εναπόκειται στον Πορτογάλο προπονητή, αν θα…τους χωρέσει στην 11άδα και πως.
Ο Πέτροβιτς που διαπρέπει σαν κεντρικός αμυντικός, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή, δεν τίθεται θέμα να μην πάρει φανέλα βασικού.
Ο Σούσιτς, δύσκολα βγαίνει από το πλάνο του προπονητή και ο Βιτάλ, μπορεί να δώσει λύση αριστερά στην άμυνα και να ταιριάξει με το Μαρκίνιος, ο οποίος θα παίξει με την Ανόρθωση και θα απουσιάσει με τον Εθνικό Άχνας.
Εν όψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου, τέθηκε στη διάθεση του Σα Πίντο και ο Τομανέ που ξεπέρασε την ασθένεια του.
Έτσι λοιπόν, θα απουσιάσουν ο τραυματίας Κρέσπο, ο Ντάλσιο που είναι με την Εθνική ομάδα της χώρας του και ο Γιάννης Σατσιάς, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή από την 3η κίτρινη κάρτα και θα αγωνιστεί με τον Εθνικό Άχνας στην 19η αγωνιστική.