Το όνομα του Έντι Ταβάρες αναμένεται να είναι ένα από τα πιο καυτά της free agency της EuroLeague το καλοκαίρι, με το ONE να εξηγεί πως ο θηριώδης σέντερ έχει τρεις βασικές επιλογές για το μέλλον του. Μία εξ αυτών αφορά στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Το θέμα του συμβολαίου του Έντι Ταβάρες απασχολεί τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και ένα χρόνο. Ο θηριώδης σέντερ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ισπανικό σύλλογο σχεδόν από τα μισά της περσινής σεζόν, δίχως όμως να επιτευχθεί συμφωνία για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία -βάσει των τωρινών δεδομένων- ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Γι αυτό κιόλας, το όνομά του έχει εμπλακεί σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να καταγράφεται στο Ισραήλ μεταξύ των ενδιαφερομένων για τον κορυφαίο ψηλό της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, το ONE -καταπιάστηκε με το μέλλον του Έντι Ταβάρες- αναφέρει πως ο 31χρονος ψηλός έχει τρεις βασικές επιλογές για το καλοκαίρι: την παραμονή στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Παναθηναϊκό AKTOR και την επιστροφή στο ΝΒΑ. Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται μάλιστα πως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για ένα συμβόλαιο που θα αγγίζει τα 7.000.000 δολάρια σε ετήσια βάση (τα μισά περίπου θα καταλήξουν στην τσέπη του ελέω της υψηλής εφορίας στις ΗΠΑ).

Όπως και να έχει, όσο η πλευρά του δεν τα βρίσκει με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για ένα νέο συμβόλαιο, τόσο θα αυξάνονται τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Με τα τωρινά δεδομένα πάντως, η επιστροφή στο ΝΒΑ μοιάζει να είναι το επικρατέστερο σενάριο για τον ίδιο…