Ο στόχος της Ανόρθωσης στο σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (18:00, Cablenet) θα ήταν ούτως ή άλλως η νίκη, ακόμη κι αν προερχόταν από… 15 σερί θετικά αποτελέσματα.
Η ανάγκη για επίτευξη του στόχου ωστόσο, έχει μεγαλώσει μετά την ήττα από τον Άρη στη Λεμεσό. Είναι παιχνίδι «must win» για την ομάδα της Αμμοχώστου, όπως και το επόμενο με την ΑΕΖ. Ασφαλώς όμως, δεν μπορεί (και δεν πρέπει) να ρίχνει το βλέμμα της στο επόμενο, παρά μόνο σ’ αυτό που έχει μπροστά της.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταθεί στη… βαθμολογία κι ότι έχει μπροστά της την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος. Απαιτείται η μέγιστη δυνατή σοβαρότητα και μακριά, πολύ μακριά από κάθε ίχνος υποτίμησης.
Ο Γκαγιέγο δεν υπολογίζει στους Καστέλ, Γκερέρο, Αρμπολέδα, Ιωάννου, Τεχέρα και Περέα. Δεδομένα θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θέση στο τέρμα θα πάρει ο Μιχαήλ, στα στόπερ οι Μαρμούκ και Κορρέα αν και διεκδικεί θέση κι ο Κάργας, ενώ στα μπακ θα βρίσκονται οι Κορέια και Ουαγκέ.
Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να επιστρέψει ο Τιουνέ, μαζί με Κίκο ή Χρυσοστόμου. Δεν αποκλείεται να επανέλθει ο Τσίκο, στο άλλο άκρο θα διατηρηθεί ο Φερέιρα, με τον Γουαρίς πίσω από τον Γκασάμα.

Ανδρέας Βεντούρης