Ο Κύπριος γυμναστής Χριστόδουλος Παγλάς αποχεραίτησε τον Οθέλλο.

Η ανάρτηση του

Μεγάλη μέρα για μένα η σημερινή, καθώς ένας όμορφος και συνάμα σημαντικός κύκλος στην καριέρα μου κλείνει εδώ. Αποχωρώ από τον Οθέλλο Αθηένου, από μια ομάδα που αγάπησα μα και αγαπήθηκα. Αποχωρώ πλήρης, γεμάτος μεγάλες στιγμές χαράς, συγκίνησης αλλά και απογοήτευσης…στιγμές που θα με συνοδεύουν για πάντα..
Σε αυτό το ταξίδι δύο χρόνων, δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω τις ευχαριστίες μου πρώτα απ’ όλους στον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Αντώνη Χειλιμίντρη, που στάθηκε δίπλα μου και με στήριξε όχι μόνο ως πρόεδρος της ομάδας αλλά και ως άνθρωπος. Σπάνια συναντάς τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σου…και εγώ αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων που τον γνώρισα. Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας τόσο για τη στήριξη όσο και για την εμπιστοσύνη που επέδειξε για άλλη μια φορά στο πρόσωπό μου αλλά και όλους τους αφανείς ήρωες, φροντιστές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, που καθημερινά έτρεχαν και κόπιαζαν για την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Ακόμη, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια μα και στους ποδοσφαιριστές μου που με τον επαγγελματισμό, την υπερπροσπάθεια και το πείσμα τους μου έδιναν καθημερινά δύναμη για να προσπαθώ τόσο γι’ αυτούς όσο και για την ομάδα. Τέλος, χρωστώ και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον απίστευτο κόσμο του Οθέλλου που με αγάπησε έμπρακτα όπως και στον Νικόλα, τη σημαία της ομάδας, που ήταν πάντα εκεί δίπλα μας, στήριγμά μας..

Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν εκεί σε όλες τις στιγμές. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο γυμναστή. Πιστεύω στις ποδοσφαιρικές οικογένειες και εσείς είστε μία από αυτές. Αν και τα μονοπάτια μας χωρίζουν, θα έχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου..Γιατί είστε ομάδα καρδιάς!

Εις το επανιδείν.. #ΤΕΛΟΣ

Υ.Γ: Μια νέα πρόκληση είναι στον δρόμο..