Γιατί να το κάνεις αυτό; Παίζεις στην Premier League, ανήκεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αντιμετωπίζεις μία ομάδα της 4ης κατηγορίας στο «Νησί». Σκοράρεις απέναντί της και κάνεις το 3-2. Σύμφωνοι. Στο 68ο λεπτό. Γιατί να «πικάρεις» τους οπαδούς της; Γιατί να τους δώσεις την δυνατότητα να αντιδράσουν… έτσι;

Το βλέπει κανείς και απορεί. Προφανώς και ένας ποδοσφαιριστής, με ανεβασμένους παλμούς, εντός αγωνιστικού χώρου, δεν μπορεί να σκέφτεται καθαρά.

Προφανώς και θα προέβαινε σε μία κίνηση, που ενδεχομένως, αν συζητήσει αργότερα, μπορεί να γελούσε με αυτήν και ο ίδιος.

Ωστόσο, ο Άντονι έγινε viral για… λάθος λόγο στην αναμέτρηση της ομάδας του με τη Νιούπορτ, με φόντο την πρόκριση στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Σκόραρε στο 67ο λεπτό για το 3-2, πήρε το «ριμπάουντ» και άνοιξε λογαριασμό στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, και αντέδρασε – ολίγον τι – υπερβολικά. Πήγε μπροστά στον κόσμο των γηπεδούχων, που αγωνίζονται στην 4η κατηγορία, και φιλούσε το σήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακούγεται… περιττό. Αυτό πιθανώς θεωρεί και ο κόσμος της Νιούπορτ, που είδε την κίνηση του Βραζιλιάνου και δεν σταμάτησε να γελά…