Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα σε Μικέλ Αρτέτα, Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα; Ενδεχομένως και… τίποτα. Οι Άγγλοι μιλούν για «φήμες» και «προπαγάνδα» των Ισπανών, οι «κανονιέρηδες» μοιάζουν να μην πτοούνται!

Η μια αποχώρηση διαδέχεται την άλλη στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ! Σε συνέχεια των προαναγγελιών αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ από τη Λίβερπουλ και του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, γράφτηκε πως ήρθε η σειρά του Μικέλ Αρτέτα, να πει το καλοκαίρι «αντίο» στην Άρσεναλ!

Πρόκειται για μια είδηση «βόμβα», η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την καταλανική «Sport», που αποκαλύπτει ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει ενημερώσει τους οικείους του για την απόφασή του!

Και κάπως έτσι, ακολούθησε… χαμός στα social media, με αγγλικά Μέσα ωστόσο να υποστηρίζουν πως όλα αυτά δεν έχουν ρεαλιστική υπόσταση.

Επισημαίνουν πως ο Ισπανός προπονητής μένει και συνεχίζει κανονικά στην Άρσεναλ, συζητά για την ανανέωση του συμβολαίου του, και κατηγορούν οπαδικά σάιτ της Μπαρτσελόνα, για μία δημιουργία εντυπώσεων, που αποσκοπεί να φέρει τις δύο πλευρές πιο κοντά!