Σε μια ακόμα…επένδυση προχώρησε η Ομόνοια καθώς προχώρησε στη σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τον Παναγιώτη Ανδρέου, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στα ΜΚΔ ο μάνατζερ του, Δημήτρης Ζήνωνος.

Πρόκειται για 17χρονο «8άρι» που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο ως «10άρι» αλλά και ως ανασταλτικός μέσος, ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Απριλίου του 2006 στη Λεμεσό. Είναι δεξιοπόδαρος ενώ έχει και πέντε συμμετοχές με την Εθνική Κύπρου Κ-19.
Μάλιστα, οι πράσινοι ανάρτησαν φωτογραφίες από την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του ματς του κυπέλλου κόντρα στη FREEDOM 24 ΕΝΥ Διγενή, κι ο νεαρός άσος διακρίνεται να λαμβάνει μέρος.
Όπως δήλωσε ο ίδιος το όνειρό του είναι «να παίξω επαγγελματικά και να μπορώ μέσω αυτού να βοηθώ την οικογένειά μου», ενώ από τα 2,5 του έτη άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο λόγω του ότι ο πατέρας του ήταν παίκτης κι ήθελε να ακολουθήσει τα βήματά του!

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, τα δυνατά του σημεία είναι η εκρηκτικότητα και η δύναμη, ενώ το είδωλό του είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ως συμβουλή από τους γονείς του και τους προπονητές του έχει το «Να παίζω γρήγορα, να μην φοβάμαι και να μην με νοιάζει ποιον έχω αντίπαλο».

Θράσος Δημητρίου