Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ο μεγάλος νικητής του σπουδαίου ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με τους πράσινους να παίρνουν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την Stoiximan Basket League.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής των πρασίνων, Εργκίν Αταμάν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ κάνοντας ένα πρώτο σχόλιο για τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός:

“Αισθανόμαστε πιο άνετα με τις δύο νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε μεγάλη συνέχεια. Θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό στην EuroLeague, όπου έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Βελιγράδι απέναντι στην Μακάμπι.

Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για 35′, στο τέλος όταν ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε τον Παπανικολάου στο “5” και τον Πίτερς στο “4” μάς μπέρδεψε, βρήκε πολλούς εύκολους πόντους κι έτσι δημιουργήθηκαν διαφορετικές συνθήκες στο παιχνίδι.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική για ακόμα μία φορά. Ξέρω ότι αυτό το ντέρμπι σημαίνει πολλά για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για μένα είναι ένα 2-0, αλλά δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω.

Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και πέρα από τη σημασία που έχει για την ομάδα μου είναι να έχει συνέχεια και να προσχωρήσει”.