Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες των Αρχών μετά από την απόπειρα φόνου που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Αγλαντζιά.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι ο 49χρονος βρισκόταν με τα παιδιά του σε περιοχή της Αγλαντζιάς, όταν δέχθηκε πυροβολισμό. «Η σφαίρα έπληξε τον ανεμοθώρακα και στην συνέχεια στην προσπάθεια του να αναχωρήσει δέχθηκε και δεύτερο πυροβολισμό, ο οποίος έπληξε το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί».

Όπως σημείωσε, η σκήνη αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή ενώ στο σημείο μετέβηκε και η υπηρεσία εγκληματολογικών ερευνών του Αρχηγείου. «Έχουν εντοπιστεί και παραληφθεί κάποια τεκμήρια από την σκηνή. Κάποια άλλα κλειστά κυκλώματα ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσουν στις αστυνομικές εξετάσεις, έχουν παραληφθεί και αναμένεται σήμερα να γίνει αξιολόγηση», είπε.

Κλείνοντας, είπε ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο δράστης ήταν στην σκηνή και ανέμενε το θύμα ή ακολουθούσε με κάποιο τρόπο το θύμα και όταν σταμάτησε βρήκε την ευκαιρία να προχωρήσει σε αυτή την εγκληματική ενέργεια. «Είμαστε στα πολύ αρχικά στάδια».