Οι Μπακς έχασαν για τέταρτη φορά φέτος από τους Πέισερς (142-130) και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ελπίζει αυτό να… «μπριζώσει» την ομάδα του.

«Οι Πέισερς επέστρεψαν από τα αποδυτήρια πολύ δυνατά και γι’ αυτό μας έβαλαν 47 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Έπαιξαν καλή άμυνα, πήραν τα ριμπάουντ, γύρισαν την μπάλα, έβαλαν τα σουτ και κυριάρχησαν. Η άμυνα είναι θέμα περηφάνιας και προσπάθειας. Αν δεν τα έχεις αυτά, δεν μπορείς να αμυνθείς. Εμείς κατά καιρούς παίζουμε καλή άμυνα και άλλες στιγμές όχι. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και αφήνουμε στον αντίπαλο να μας βάζει 140+ πόντους, δεν θα μπορούμε να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια», τόνισε ο Greek Freak.

«Δεν είναι το τέλος του κόσμου αυτή η ήττα, έστω κι αν νιώθουμε έτσι. Είναι καλό για μας, γιατί πλέον θα παίζουμε με μεγαλύτερο πάθος, θα σεβόμαστε περισσότερο τους αντιπάλους μας και θα συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχουν ομάδες που μπορούν να μας κερδίσουν τέσσερις φορές σε μια σεζόν. Θα το σκεφτόμαστε αυτό, ελπίζω για καιρό. Όταν πάμε σπίτι μας, στην προπόνηση, στο All Star break, ακόμη και στις… προσωπικές μας στιγμές, όταν κάνουμε… τρέλες το βράδυ (σ.σ. χαμογέλασε πονηρά). Υπάρχει χρόνος για να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, με πρώτο εμένα. Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός, να μη σταματώ στα double team. Όλοι οι παίκτες πρέπει να παίξουν καλύτερα, δεν μπορεί να τα καταφέρει κανένας μόνος. Πρέπει να κυκλοφορούμε την μπάλα, να εκτελούμε καλύτερα, οι προπονητές να γίνουν πιο σκληροί… Οπότε αυτή η ήττα μπορεί να αποδειχτεί καλή», πρόσθεσε.