Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρήστος Χαραλάμπους.

Για τη νίκη επί της Πάφος FC: «Δίνει μεγαλύτερη σημασία στη νίκη μας. Δείξαμε ότι δεν ήταν τυχαία η νίκη επί του Άρη. Είμαστε στο σωστό δρόμο αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα θα υποβιβαζόμασταν, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Δεν πετύχαμε κάτι σπουδαίο. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας είχαν καταδικασμένους. Όχι αδίκως. Βλέποντας το ρόστερ, δεν ήταν αυτή η αξία της Καρμιώτισσας με την εικόνα που έβγαζε. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να έρθω. Δεν μας έδιναν καμία τύχη. Βελτιωνόμασταν, το θετικό είναι ότι το πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές μας πλέον, ότι ο στόχος της παραμονής μπορεί να επιτευχθεί. Η δουλειά είναι πάντα συλλογική».

-Για τον Κατσαντώνη: «Τα δίνει όλα στις προπονήσεις. Από μικρός μιλούσαν όλοι γι’ αυτόν, δεν είχε δικαιώσει τι προσδοκίες. Μπορεί να έχει ρόλο σε μεγάλη ομάδα, έχει πολύ καλά στοιχεία για σέντερ φορ, είναι σχετικά νεαρός, αν συνεχίσει να δουλεύει δεν θα αργήσει να αγωνιστεί στην Εθνική».

-Αν έφυγε πικραμένος από την ΑΕΛ: «Όχι, είναι φυσιολογικό όταν κάτι δεν πάει καλά να την πληρώσει ο προπονητής. Δεν είναι σωστό να πω κάτι τώρα για την ΑΕΛ».

-Αν πιστεύει στην παραμονή: «Εδώ το πίστευα όταν είχαμε δύο βαθμούς. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από οποιονδήποτε. Είναι στο χέρι μας να επιτευχθεί αυτός ο στόχος».

-Η άποψή του για το πρωτάθλημα: «Όπως είναι το φετινό πρωτάθλημα, ότι και να πούμε θα εκτεθούμε. Η αλήθεια είναι πως είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ποιος θα είναι ο τυχερός και στα πλέι οφ».

-Πώς νιώθει που εργάζεται σε μια ομάδα χωρίς κόσμο: «Νιώθω τυχερός που δουλεύω σε ομάδα. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που δεν έχουν δουλειά. Θέλω να πω κάτι που θα το έλεγα στη συνέντευξη Τύπου. Ακούστηκαν κάποιες διαμαρτυρίες προς τον τεχνικό της Πάφος FC από τον κόσμο, άκουγα γιουχαΐσματα. Το θεωρώ πολύ άδικο, είναι πάρα πολύ καλός προπονητής. Μου φάνηκε λίγο αστείο, η Πάφος FC θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα».