Το σημαντικό είναι να νικάς ακόμα κι όταν δεν είσαι στα καλύτερα σου. Είναι αλήθεια πως η Ομόνοια δεν ήταν όσο καλή θα ήθελε, αλλά ήταν τόσο καλή που κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, και αυτό είναι εξίσου…ταιριαστό, ειδικά όταν σε φέρνει στην κορυφή!

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έδειξε αντίδραση όταν ισοφαρίστηκε και έφτασε σε άλλη μία επιτυχία που η αλήθεια να λέγεται θα μπορούσε να έρθει με λιγότερο άγχος.

Εντούτοις, έβγαλε ξανά σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια, κάνοντας το καθήκον της και παίρνοντας την τέταρτη σερί νίκη πριν τα ντέρμπι και ίσως γίνει από θέση ισχύος, αφού περιμένει να δει τι θα κάνει το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Πάφος FC. Το σίγουρο ένα είναι. Πως η Ομόνοια θα βγει κερδισμένη, αφού θα προκύψουν απώλειες είτε για τη μία, είτε για την άλλη ομάδα, είτε ακόμα και για τις δύο.

Με το 4Χ3 και μέσα από αυτούς τους αγώνες, το τριφύλλι, έκανε μια δήλωση τίτλου, όμως, τώρα θα δώσει τα πραγματικά…τεστ αντοχής. Η αρχή θα γίνει κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, έπειτα θα συναντηθεί με την ΑΕΛ και εν συνεχεία με τον Άρη. Πάντως, με τα όσα έδειξε τα τελευταία παιχνίδια, βαδίζει…ολοταχώς προς το τρόπαιο-αν και δεν παίζει μόνη της, σ’ ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, πλην την πρώτη θέση, την ψυχολογία και τη δυναμική που έχει αποκτήσει, η Ομόνοια από το ματς ενάντια στην Καρμιώτισσα «κέρδισε» και τον Μπέζους που ήταν εξαιρετικός και ίσως ο κορυφαίος των πρασίνων, τον Κακουλλή που επέστρεψε στα γκολ μετά από δύο μήνες, τον Λοΐζου που συνέχισε να έχει συμβολή στα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τον Ψάλτη.

Θράσος Δημητρίου