Μπορεί τα ταλέντα της Βραζιλίας να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων το τελευταίο διάστημα αλλά και αυτά της Αργεντινής δεν πάνε πίσω.

Έντσο Φερνάντες και Χούλιαν Άλβαρες είναι δύο εξ αυτών καθώς έγινε μάχη για το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα καταφέρουν να τους φέρουν στην Ευρώπη ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Κλαούντιο Ετσεβέρι.

Ο Ετσεβέρι έχει γεννηθεί το 2006, είναι 17 ετών και αρχηγός της Κ17 της πατρίδας του. Τ’ όνομά του ακούγεται στη διεθνή σκηνή από τότε που ήταν 10 ετών και η Ρίβερ Πλέιτ κινήθηκε γρήγορα για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Mirror, τη δεδομένη χρονική στιγμή το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του είναι η Μάντσεστερ Σίτι και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με την ομάδα του Ετσεβέρι, Ρίβερ Πλέιτ, μετά την αγορά του Άλβαρες.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Πεπ ο οποίος έχει δώσει έμφαση τα τελευταία χρόνια στην επένδυση σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες κάτι που φαίνεται και από τις επενδύσεις που γίνονται στις ακαδημίες της

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ετσεβέρι εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2024 με την Ρίβερ όμως να προχωρά με γοργούς ρυθμούς τις διαδικασίες υπογραφής νέου συμβολαίου με τον παίκτη στο οποίο και θα μπει ρήτρα ύψους 50.000.000 ευρώ.