Ο Κέντρικ Ναν τα πάει εξαιρετικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και είναι προφανές ότι οι «πράσινοι» θα ήθελαν πολύ να δουν και την επόμενη σεζόν τον Αμερικανό γκαρντ να βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Πρόκειται, βέβαια, για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς ο ίδιος o 28χρονος άσος έχει προτεραιότητα την επιστροφή του στο ΝΒΑ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι άλλωστε που είχε τονίσει από την ημέρα κιόλας που αφίχθη στη χώρα μας, ωστόσο στο «τριφύλλι» σταθμίζουν όλα τα δεδομένα και ευελπιστούν να βρουν το κατάλληλο… παράθυρο για να «χτυπήσουν» και να πείσουν τον Ναν να μακροημερεύσει στην Αθήνα.

Η διοίκηση του ΠΑΟ, λοιπόν, έχει υπό καθημερινή παρακολούθηση το θέμα, έχοντας δεδομένη επιθυμία να κάνει την υπέρβαση στο οικονομικό και δεν είναι απίθανο η πρόταση που θα κατατεθεί στον Αμερικανό να αφορά ένα εξωπραγματικό ποσό, όπως ήταν τα 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως που προσφέρθηκαν το περασμένο καλοκαίρι στον Φακούντο Καμπάτσο.

Την ίδια στιγμή, με γνώμονα ότι ο Ναν την περασμένη διετία δεν έκανε και τις καλύτερες εμφανίσεις του στο ΝΒΑ, μοιάζει δύσκολο να βρει επακριβώς τα λεφτά που ψάχνει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, κάτι που συνιστά πλεονέκτημα στην προσπάθεια των «πράσινων» να τον κρατήσουν στο ρόστερ.

Οι «πράσινοι», που σε κάθε περίπτωση είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να πετύχουν μια νέα συμφωνία και θα το πάνε βήμα βήμα, ωστόσο φυσικά είναι και πάρα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο και προφανώς οι εξελίξεις μπορεί να προκύψουν από τον Φεβρουάριο και μετά -πλησιάζοντας στην άνοιξη- όταν και θα έχει φανεί αν η ομάδα πάει ολοταχώς ή όχι προς την επίτευξη των στόχων της.

Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο Κέντρικ Ναν άλλαξε ατζέντη το περασμένο καλοκαίρι κι εκπροσωπείται από την εταιρεία Οctagon, εταιρεία με την οποία συνεργάζεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» να έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Ένας παράγοντας που ενδεχομένως να παίξει το ρόλο του, ώστε να προκύψει happy end σε μια πολύ δύσκολη υπόθεση…