Συνεχίζει να γράφει ιστορία η εκπληκτική Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο μετά την νίκη της επί της Μπόχουμ έγινε η πρώτη γερμανική ομάδα που είναι αήττητη στα πρώτα 25 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, με ρεκόρ 23-3-0!

Ρεκόρ, δηλαδή, που δεν έχει πετύχει ούτε η Μπάγερν Μονάχου και επίτευγμα, που περιλαμβάνει 16 αγώνες πρωταθλήματος, τρεις Κυπέλλου και έξι στον θεσμό του Europa League. Στο διάστημα αυτό η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα σκοράρει ασταμάτητα και παρουσιάζει αμυντική συνέπεια, πετυχαίνοντας 81 τέρματα και έχοντας δεχθεί μόλις 18.

Η στατιστική αυτή απεικονίζεται απόλυτα στη θέση της σε πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην κορυφή με 42 βαθμούς και στο +4 από την Μπάγερν Μονάχου, με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Επιπλέον, ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του Europa League στην πρώτη θέση του ομίλου της. Συγκέντρωσε 18 βαθμούς, μπαίνοντας σε ένα κλειστό γκρουπ ομάδων, που πέτυχαν το απόλυτο, μαζί με Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League και τη Βικτόρια Πλζεν στο Conference.