Στον τραυματισμό του Τόμας Γουόκαπ αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την ελπίδα του να έχει στη διάθεσή του τον 31χρονο γκαρντ, ο οποίος αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία. Είμαστε ευχαριστημένοι που τόσος κόσμος ήρθε μεσημέρι παραμονής να δείξει συμπαράσταση σε εμάς. Για εμάς ήταν δύσκολο παιχνίδι, γυρίσαμε χθες το απόγευμα, παίξαμε σε λιγότερο από 40 ώρες. Αρκετοί παίκτες ξεκουράστηκαν, χάσαμε και τον Γουόκαπ νωρίς και ελπίζω να μην είναι σοβαρό και να παίξει την Τρίτη. Με αδόκιμες πεντάδες κερδίσαμε τον Άρη.

Η κάθε ομάδα έχει δυνατότητες, ο Άρης είχε μεγάλη υπομονή, έβαλε δύσκολα σουτ. Και στη Θεσσαλονίκη κερδίσαμε δύσκολα, ο Άρης παίζει και Ευρώπη παίρνει εικόνες από δύσκολα ματς και έχει πολύ καλό προπονητή».

Για τα παιχνίδια τις μέρες τον εορτών: «Δεν το απολαμβάνω προσωπικά, οι προπονητές θέλουν προπονήσεις, εμείς είχαμε παιχνίδια πίεσης. Απολαμβάνω όμως την ατμόσφαιρα, το μπάσκετ είναι διασκέδαση και το γεγονός ότι παίζουμε αυτές τις μέρες είναι σημαντικό αλλά για εμάς είναι δύσκολο».