«Άρρωστος» με το Football Manager ο προπονητής της Τότεναμ!
Η άφιξη του Ποστέκογλου στην Premier League, έχει δώσει νέα… αύρα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής της Τότεναμ έχει κερδίσει τη συμπάθεια του φίλαθλου κοινού, αλλά και των media, όχι μόνο για την εξαιρετική δουλειά του στους «πετεινούς», αλλά και για τις απολαυστικές συνεντεύξεις του.

Στην πιο πρόσφατη από αυτές, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στη σχέση… λατρείας του με το Football Manager, και το έναυσμα που του έδωσε το γνωστό παιχνίδι για να κυνηγήσει το όνειρο της προπονητικής: «Είναι απίστευτο τι μπορεί να πετύχεις στην πραγματικότητα, όμως είναι περισσότερο συναρπαστικό τι μπορεί να πετύχεις στο Football Manager. Εκεί ξεκίνησαν όλα για μένα».

Μάλιστα, ο Ποστέκογλου έδωσε και λεπτομέρειες για τις καλύτερες εμπειρίες του από το παιχνίδι, εξιστορώντας την… ιστορική πορεία του με τη Southend United (στην πραγματικότητα αγωνίζεται στην 5η κατηγορία Αγγλίας), την οποία οδήγησε στην Premier League, και από εκεί στο τρόπαιο του Champions League!

Οι προπονητικές εμπειρίες του κόουτς της Τότεναμ μπορεί να είναι ιδιαίτερα… ζηλευτές από τους φίλους του παιχνιδιού, καθώς πριν φτάσει στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχει περάσει από αυτά της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Ελλάδας και της Σκωτίας, μια τακτική που συνηθίζεται από αρκετούς «εικονικούς» προπονητές.

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη: