Ο Άρης αγωνίζεται σήμερα στην «ΑΕΚ Αρένα», εκεί που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στις 17:00 (Primetel 1, Balla.com.cy), σε ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι. Οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν σε μια δύσκολη έδρα να φύγουν με το τρίποντο και να συνεχίσει η ομάδα την πορεία της για διεκδίκηση και του φετινού τίτλου.  Με νίκη επίσης, θα αφήσουν την αντίπαλο τους 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή βγάζοντας την εκτός μάχης στο παρών τουλάχιστον στάδιο…
Η Λεμεσιανή ομάδα πάει σε αυτό το παιχνίδι έχοντας αγωνιστικά προβλήματα καθώς εκτός είναι οι Μποακί, Μουσούντα και Μπράουν. Ο τελευταίος λόγω καρτών, ενώ οι άλλοι δύο λόγω τραυματισμού. Επιστρέφουν οι Γιαγκό, Ουρόσεβιτς και Ζόκε που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Μπένγκστόν παρότι συμπλήρωσε κάρτες. Θα εκτίσει την ποινή του την ερχόμενη αγωνιστική με την Δόξα. Ο Μπαμπίκα μάλλον θα είναι στην αποστολή αφού ξεπέρασε το πρόβλημα του.
Ο Αλεξέϊ Σπιλέφσκι αναμένεται να παρατάξει τους: Βανά, Μπρόρσον, Γιαγκό, Σανέ, Ουρόσεβιτς, Ζόκε, Στρούσκι, Μπένκστον, Μαγιαμπέλ, Μοντνόρ και Κοκόριν.

Μιχαήλ Αριστείδου