Μπορεί να μοιάζει σαν…βατό ματς η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στη Δόξα, ωστόσο μόνο τέτοιο δεν είναι κι ούτε ως τέτοιο θα το αντιμετωπίσει ο Ραν Μπεν Σιμόν.

Οι κιτρινοπράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να πετύχουν κάτι για πρώτη φορά φέτος. Ποιο είναι αυτό; Η τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, οι παίκτες του Ισραηλινού προπονητή πρέπει να είναι σοβαροί, πειθαρχημένοι και πιστοί στο πλάνο του κόουτς τους.

Τώρα που πήραν…φόρα και προχωρούν με το πόδι στο γκάζι, δεν θέλουν να τους φρενάρει απότομα η ομάδα της Κατωκοπιάς κι αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι οι τρεις βαθμοί.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους -είναι και τραυματίας-, Μιλίτσεβιτς, Λέδες Σολ, και Γκαρσία που είναι και τραυματίας, με τους Τόμοβιτς, Καπτούμ και Λόπες πιθανότατα να αντικαθιστούν τους τρεις πρώτους συγκριτικά με την αναμέτρηση στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

Έτσι μια πιθανή 11άδα του Ισραηλινού τεχνικού θα συγκροτηθεί από τους: Πίριτς, Ντιούνκου, Τόμοβιτς, Ρομπέρζ, Γκαλιόλο, Καπτούμ, Πονς, Ντίμερς, Φαράζ, Τόνγκια (Γκιούρτσο), Λόπες (Τρισκόφσκι).

Θράσος Δημητρίου