Μια νέα ποδοσφαιρική δύναμη αναδύεται στο ισπανικό γίγνεσθαι τους τελευταίους μήνες. Ο λόγος για την εκπληκτική Χιρόνα, μια ομάδα που βάλθηκε να τρελάνει τους πάντες με τις εμφανίσεις της αλλά και τις ως τώρα επιδόσεις της. Η ομάδα του Μίτσελ Σάντσεζ φιγουράρει στη κορυφή της βαθμολογίας της La Liga λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό της σεζόν.

Η διοίκηση της Χιρόνα φιλοδοξεί να διατηρήσει την ομάδα και μετά το καλοκαίρι στα υψηλά πατώματα του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ως μια ομάδα που ήρθε για να μείνει! Ως εκ τούτου ο σύλλογος από τη Καταλονία προσπαθεί να βρει από τώρα έξυπνες λύσεις για το μέλλον. Ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να μπολιαστούν με τους υπάρχοντες και να δημιουργήσουν ένα κράμα παλιών και νέων που θα κρατήσει ψηλά την ομάδα του Μίτσελ.

Ο πιτσιρικάς της Μπαρτσελόνα αρέσει πολύ στον προπονητή της Χιρόνα
Ο έγκυρος και έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκαλύπτει σήμερα το ενδιαφέρον της πρωτοπόρου της φετινής La Liga στο πρόσωπο ενός πιτσιρικά της Μπαρτσελόνα. Ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρεται στον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, Μίκα Φαγιέ. Έναν ποδοσφαιριστή που φέτος αγωνίζεται στη 2η ομάδα των «μπλαουγκράνα» και προσεχώς ο Τσάβι τον ετοιμάζει για τους «μεγάλους».
Ο Φαγιέ έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Η Χιρόνα θα ήθελε να τον κάνει δικό της όμως η διοίκηση της γνωρίζει καλά τις δυσκολίες. Η Μπαρτσελόνα φαντάζει δύσκολο ως απίθανο να αφήσει το ταλέντο της. Πόσο μάλλον να τον δώσει σε μια ομάδα που έχει γίνει άμεση αντίπαλός της. Θέλει η Χιρόνα αλλά…