Κάτι πάει πολύ λάθος τα τελευταία χρόνια στην Τσέλσι. Από την τελευταία φορά που κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι και φέτος, οι επιδόσεις της σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι ολοένα και χειρότερες…

Οι «μπλε» του Ποτσετίνο προβλημάτισαν έντονα και το απόγευμα της Κυριακής μετά τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκαν στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Έβερτον έφτασε με σχετική ευκολία στο τελικό 2-0 εις βάρος των Λονδρέζων και τους απέτρεψε από τη δημιουργία σοβαρών ευκαιριών μπροστά από τα καρέ του Πίκφορντ.

Σε 16 παιχνίδια στο τρέχον πρωτάθλημα, η Τσέλσι έχει μόλις 19 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Αν υπολογίσουμε ολόκληρο το ημερολογιακό έτος, 2023, έχει 39 βαθμούς σε ισάριθμες αναμετρήσεις!

Την τελευταία φορά που ο σύλλογος της πρωτεύουσας κατέκτησε τον τίτλο, σε αυτό το σημείο είχε 40 βαθμούς και ήταν πρώτος (2016-2017).

Ωστόσο, είναι η απόλυτη απόδειξη πως … κάθε πέρυσι και καλύτερα για την Τσέλσι, αν αναλογιστεί κανείς τη συγκομιδή της ομάδας μετά από 16 αγωνιστικές.

Δείτε παρακάτω: